Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan. Voeg de spekblokjes toe en bak 3 min. mee.
2
Kluts de eieren met een scheutje melk, zout, peper en Parmezaanse kaas in een schaaltje. Voeg de courgetti toe aan de pan met spekblokjes, gevolgd door het eimengsel. Blijf gedurende 2 min. omscheppen en haal uit de pan. Serveer de pasta met verse peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Romige gerechten
Pasta
Groenten
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via