Appel donuts met pindakaas & rozijnen
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Appel donuts met pindakaas en rozijnen

Gezonde donuts, die bestaan toch niet? Toch wel! Deze appel donuts met pindakaas en rozijnen zijn een verantwoorde, makkelijke vegan (en dus ook lactosevrije) snack om heerlijk van te genieten. Ze zijn ook nog eens binnen no-time klaar. Ideaal dus als snel en verantwoord tussendoortje!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept appel donuts met pindakaas en rozijnen

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
1
Was de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de boven- en onderkant van de appel en snijd vervolgens in ringen met een dikte van ca. 2–3 mm.
2
Meng de pindakaas, yoghurt en maple syrup. Verdeel vervolgens over de appelschijfjes. Top af met rozijnen, walnoten, amandelschaafsel en kaneel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via