Appel donuts met pindakaas & rozijnen
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Appel donuts met pindakaas en rozijnen

Gezonde donuts, die bestaan toch niet? Toch wel! Deze appel donuts met pindakaas en rozijnen zijn een verantwoorde, makkelijke vegan (en dus ook lactosevrije) snack om heerlijk van te genieten. Ze zijn ook nog eens binnen no-time klaar. Ideaal dus als snel en verantwoord tussendoortje!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept appel donuts met pindakaas en rozijnen

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Was de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de boven- en onderkant van de appel en snijd vervolgens in ringen met een dikte van ca. 2–3 mm.
2
Meng de pindakaas, yoghurt en maple syrup. Verdeel vervolgens over de appelschijfjes. Top af met rozijnen, walnoten, amandelschaafsel en kaneel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via