Chiazaad pudding
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Chiazaad pudding met frambozenjam en munt

Deze chiazaad pudding met frambozenjam en munt is perfect als ontbijt of snelle lunch. Je kunt ‘m de dag van te voren al maken en in de koelkast bewaren. Ideaal als je wat minder tijd hebt in de ochtend en de dag toch gezond wilt beginnen. Je kunt natuurlijk variëren met de topping, vandaag gaan wij voor rode bessen en munt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept chiazaad pudding met frambozenjam en munt

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 15min
Kookmodus
1
Meng het chiazaad met de amandelmelk en vanille. Roer door elkaar en verdeel over de glazen. Zet voor minimaal 3 uur in de koelkast.
2
Voeg de frambozen toe aan een blender en blend fijn tot een jam. Haal de chiazaad pudding uit de koelkast en verdeel de frambozenjam over de glazen. Garneer met rode bessen en takjes munt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via