Houd je boozy brunch thuis!
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Chia pudding met banaan en frambozen

Toetje, ontbijt… wanneer je er ook zin in hebt, deze chia pudding met banaan en frambozen is heerlijk! Het zuurtje van de frambozen gaat goed samen met de romige, zoete smaak van de bananen. En heb je even wat minder tijd om dit gerecht voor te bereiden? Dan kun je de chia pudding ook gemakkelijk een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept chia pudding met banaan en frambozen

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
4u 25min
Totale tijd
4u 30min
1
Pureer de diepvriesframbozen met de munt. Voeg na het pureren 2 el chiazaad toe, dek af en zet opzij.
2
Pureer de twee bananen met de melk tot er geen stukjes meer in zitten. Voeg na het pureren 4 el chiazaad toe en dek af. Zet zowel het bananenmengsel als het frambozenmengsel 2-4 uur in de koelkast om op te stijven.
3
Meng 2 el frambozenpudding met 6 el bananenpudding. Bedek de bodem van twee glaasjes met de overgebleven frambozenpudding. Schep hierna 4 el van de frambozen-bananenmix in ieder glaasje. Verdeel vervolgens de overgebleven bananenpudding over de glaasjes en top af met verse frambozen, munt, banaan en blauwe bessen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via