Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
4u 25min
Totale tijd
4u 30min
1
Pureer de diepvriesframbozen met de munt. Voeg na het pureren 2 el chiazaad toe, dek af en zet opzij.
2
Pureer de twee bananen met de melk tot er geen stukjes meer in zitten. Voeg na het pureren 4 el chiazaad toe en dek af. Zet zowel het bananenmengsel als het frambozenmengsel 2-4 uur in de koelkast om op te stijven.
3
Meng 2 el frambozenpudding met 6 el bananenpudding. Bedek de bodem van twee glaasjes met de overgebleven frambozenpudding. Schep hierna 4 el van de frambozen-bananenmix in ieder glaasje. Verdeel vervolgens de overgebleven bananenpudding over de glaasjes en top af met verse frambozen, munt, banaan en blauwe bessen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Chris
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via