Dadelcake
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Dadelcake

Ingrediënten

9 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Ontpit de dadels en week ze 5 min. in kokend water. Giet af en snijd zo fijn mogelijk. Meng samen met de eieren en melk in een grote kom.
2
Voeg het amandelmeel, havermeel en bakpoeder toe en meng nogmaals.
3
Giet het beslag in een vierkante springvorm en bak de dadelcake ca. 30 min. in de oven. De cake is gaar als deze nog plakkerig, maar stevig uit de oven komt.
4
Verdeel de honing over de dadelcake bij het serveren.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Theo
Sam van Eatertainment
Tonny
Jennifer van Eatertainment
Alma
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Cake
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via