Bramen cheesecake ijs
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Bramen cheesecake ijs

IJs maken zonder ijsmachine? Dat kan! Een cakeblik met vershoudfolie 8 uur in de vriezer zetten, is de perfecte vervanger. Dit bramen cheesecake ijs is dus ook ideaal om van tevoren te bereiden, zodat jij tijdens het kerstdiner er lekker van kan genieten.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept bramen cheesecake ijs

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
8u 0min
Totale tijd
8u 10min
Kookmodus
1
Plaats een cakeblik in de vriezer. Laat de bramen ontdooien en pureer ze met een staafmixer, zeef vervolgens de pitjes eruit. Voeg het vanille extract, citroensap en 1 tl suiker toe.
2
Klop de slagroom stijf met de resterende suiker. Spatel de gecondenseerde melk erdoorheen.
3
Bekleed het cakeblik met bakpapier. Giet er een deel van het mengsel in, roer het bramenmengsel erdoorheen en bestrooi met koekkruimels. Herhaal dit tot de ingrediënten op zijn.
4
Dek het cakeblik af met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende minimaal 8 uur.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via