Flammkuchen Met Camembert En Mandarijn
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Flammkuchen met camembert en mandarijn

Flammkuchen met een zoete twist! Wij beleggen het deeg met Camembert, rode ui, uitgebakken spekjes en mandarijn. Deze overheerlijke flammkuchen ziet er niet alleen supermooi uit, maar is ook nog eens in een half uurtje klaar te maken!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept flammkuchen met camembert en mandarijn

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200℃. Snipper de rode ui en pel de mandarijnen. Snijd de mandarijn in plakjes door de mandarijn in de breedte te snijden.
2
Bak de spekjes knapperig in een koekenpan zonder olie.
3
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de crème fraîche met de smeerbare Camembert en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel gelijkmatig over het deeg. Strooi de rode ui, stukjes Camembert en gebakken spekjes over het deeg.
4
Bak de flammkuchen 15 min. in de oven. Top vervolgens de flammkuchen af met wat peterselieblaadjes en mandarijnstukjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via