Wil je een keer wat anders maken voor je lunch dan een sandwich of een salade? Kies dan voor een goed gevulde Franse dubbelgeklapte omelet met een vulling van romige brie, champignons en knapperige walnoten.
Variatietip: je kunt in plaats van brie ook geitenkaas gebruiken. Dit geeft weer een net andere smaak aan jouw omelet. Of wissel af voor variatie!
Een omelet als lunchgerecht, een goed idee dat nooit teleurstelt! Deze eenvoudige maar simpele lunchmaaltijd biedt ontzettend veel mogelijkheden om je honger te stillen en je smaakpapillen te verwennen! Of je nu houdt van hartige smaken, kaas of een voorkeur hebt voor groenten, een omelet kun je helemaal naar eigen smaak maken.
Een groot voordeel van omeletten is dat ze veel eiwitten bevatten en erg snel en gemakkelijk te maken zijn. Met slechts een paar ingrediënten heb je een volwaardige lunch op tafel, waarmee je weer even vooruit kan.
Wanneer je je eieren hebt opgeklopt en eventueel wat melk hebt toegevoegd om de omelet extra luchtig te maken, kun je beginnen met het toevoegen van verse ingrediënten. Kies bijvoorbeeld voor paprika, tomaat, verse kruiden en een plakje kaas. Je kunt dit al in het beslag toevoegen of je voegt het toe bovenop de omelet in de pan en klapt de omelet dubbel, zoals deze omelet met paddenstoelen.
Wil je een wat meer exotische smaak? Ga dan voor een Mexicaanse omelet met avocado, jalapeño en cheddar. Liefhebber van de Griekse keuken? Kies dan voor een omelet met feta, olijven en zongedroogde olijven.
Kortom, er zijn genoeg variaties te bedenken voor een heerlijke omelet! Probeer verschillende combinaties uit en ontdek jouw favoriete omeletrecept.
Ben je op zoek naar meer inspiratie voor de lunch? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lunch recepten. Ook hier vind je genoeg recepten die jou zullen verrassen!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment