Gevulde omelet met paddenstoelen, aspergetips en verse kruiden
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Gevulde omelet met paddenstoelen, aspergetips en verse kruiden

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak samen met de oregano en bieslook fijn.
2
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd grof. Snijd 1 cm van de onderkant van de asperges af.
3
Kluts de eieren in een kom en voeg de hüttenkäse, tijm, oregano en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verwarm de helft van de olijfolie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen 3 min., haal vervolgens uit de pan en zet apart.
5
Bak de asperges 2 min. in dezelfde pan. Voeg de resterende olie toe bij de asperges en giet het eimengsel hierover. Zo zitten de asperges aan de buitenkant van de omelet. Bak de ome-let op laag vuur met de deksel op de pan totdat deze bijna gestold is. Verdeel vervolgens de champignons over de eieren en vouw dubbel. Bak nog 1 min. met de deksel op de pan.
6
Leg de omelet op een bord en serveer met tuinkers en veldsla.
7
Tip: serveer eventueel met 1 snee brood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Soort
Ei
Eenpansgerechten
Groene asperges
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via