Gevulde omelet met paddenstoelen, aspergetips en verse kruiden
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde omelet met paddenstoelen, aspergetips en verse kruiden

Een omelet verveelt nooit en er zijn onwijs veel mogelijkheden om te variëren met de ingrediënten. Deze overheerlijke omelet met paddenstoelen en asperges vult goed en staat binnen een kwartier op tafel. Wij brengen de omelet op smaak met verse kruiden en een frisse hüttenkäse.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten

Recept gevulde omelet met paddenstoelen, aspergetips en verse kruiden

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak samen met de oregano en bieslook fijn.
2
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd grof. Snijd 1 cm van de onderkant van de asperges af.
3
Kluts de eieren in een kom en voeg de hüttenkäse, tijm, oregano en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verwarm de helft van de olijfolie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen 3 min., haal vervolgens uit de pan en zet apart.
5
Bak de asperges 2 min. in dezelfde pan. Voeg de resterende olie toe bij de asperges en giet het eimengsel hierover. Zo zitten de asperges aan de buitenkant van de omelet. Bak de ome-let op laag vuur met de deksel op de pan totdat deze bijna gestold is. Verdeel vervolgens de champignons over de eieren en vouw dubbel. Bak nog 1 min. met de deksel op de pan.
6
Leg de omelet op een bord en serveer met tuinkers en veldsla.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?