Print opties

Sluiten

Franse omelet met vegetarische spekjes, brie en champignons

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de champignons en de brie in plakjes. Snijd de bieslook en de walnoten grof.
2
Klop de eieren los met de melk, peper, zout en de Verstegen World Spice Meal Omelet.
3
Verhit 1/5 van de olie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg vervolgens de prei toe en bak nog voor 2 min. Haal de groente uit de pan, voeg 1/5 van de olie toe en bak de vegetarische spekjes 5 min. Haal uit de pan.
4
Voeg 1/5 van de olie toe aan de pan en voeg ¼ van het eimengsel toe. Bak 2 min. goudbruin aan de onderkant. Verdeel ¼ de groente, spekjes en de brie over de omelet en klap dicht. Bak nog 2 min. met de deksel op de pan. Herhaal dit nog 3 keer met de resterende ingrediënten tot je 4 Franse omeletten hebt.
5
Maak de omelet af met de bieslook en de walnoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.