Print opties

Sluiten

Gevulde mango pannenkoeken

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Meng de bloem, maïzena, suiker en een snufje zout in een kom. Klop de eieren los en voeg toe aan de droge ingrediënten. Voeg de melk en het vanille-extract toe en klop tot een glad beslag. Roer de gele kleurstof erdoor tot het beslag egaal gekleurd is. Laat het beslag 30 min. rusten op kamertemperatuur.
2
Verwarm een pan met de olijfolie. Bak dunne pannenkoeken van het beslag; draai om zodra de bovenkant droog is na zo’n 2 min. Herhaal tot het beslag op is. Laat volledig afkoelen.
3
Klop ondertussen de slagroom stijf met de poedersuiker tot stevige pieken. Schil de mango en snijd in 6 stukken.
4
Verdeel over elke afgekoelde pannenkoek een laagje slagroom en plaats de mango in het midden. Rol strak op en snijd schuin doormidden. Pluk de blaadjes munt en verdeel over de pannenkoeken. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.