Laat je smaakpapillen betoveren door de heerlijke smaken van deze Japanse spitskool pannenkoek met zwarte bonen teriyakisaus. Of je nu een liefhebber bent van de Japanse keuken of gewoon op zoek bent naar een heerlijk en gemakkelijk recept, dit is je go to!
Deze unieke pannenkoek met een heerlijke saus van teriyaki en de toevoeging van zwarte bonen zorgen voor textuur geven je een echte smaakexplosie. Het is dan ook niet voor niets een perfect balans van zoete en hartige tonen, waardoor elke hap een feest voor je zintuigen wordt!
De geschiedenis van de Japanse spitskoolpannenkoek is een culinair avontuur dat teruggaat tot het hart van de Japanse keuken. Oorspronkelijk ontwikkeld als een streetfoodsnack, deze pannenkoekvariant evolueerde tot een geliefd gerecht, waarbij de lichte en knapperige textuur van de Japanse spitskool perfect samengaan met de rijke smaken van teriyakisaus. Door de jaren heen is het gerecht geëvolueerd en wordt het weer helemaal trendy! Dit gerecht wordt ook wel Okonomiyaki genoemd.
De Japanse spitskool pannenkoek wordt vaak gegeten met vlees of vis maar dit recept geeft je een unieke vegetarische optie. Door de zwarte bonen en teriyakisaus mis je niets, het voegt zelfs nog een extra smaakdementie toe. Daarnaast is het supersnel en gemakkelijk klaar te maken. Binnen 20 minuten is dit gerecht ready to eat en je krijgt gegarandeerd iedereen aan tafel! Dit gerecht is dan ook zeker kidsproof! Pannenkoeken zijn altijd een feest op je bord en deze al helemaal!
Geniet van de eenvoudige vreugde van een perfect gebakken pannenkoek – omdat het altijd het juiste moment is voor pannenkoekenplezier!
Met de Japanse okonomiyaki kan je blijven variëren. Naast deze Japanse spitskool pannenkoek met zwarte bonen teriyaki, is de okonomiyaki met Mitsuba Wasabi Peanut Crunch ook echt een aanrader. Of probeer deze okonomiyaki met spek!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment