Print opties

Sluiten

Japanse spitskool pannenkoek met zwarte bonen teriyaki

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de bosui in dunne ringen en de spitskool in reepjes. Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter).
2
Meng de bloem, bakpoeder, eieren en water tot een glad beslag. Voeg hier een snuf peper en zout en het knoflookpoeder aan toe. Roer de spitskool door het mengsel.
3
Verhit de olie in een koekenpan. Voeg 1/2 van het beslag toe en druk plat. Bak de pannenkoek 4 min. per kant. Herhaal met het overige beslag.
4
Verwarm ondertussen de zwarte bonen in teriyakisaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de spitskool pannenkoeken over de borden en verdeel de zwarte bonen in teriyakisaus eroverheen. Garneer met de gebakken uitjes, sesamzaadjes en bosui. Verdeel de kewpie mayonaise in een zigzag motief over de pannenkoek. Bestrooi met de limoenrasp.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.