Parelcouscous is de ideale basis voor een voedzame salade, door de rijkheid aan koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen. Dit keer maken we ‘m lekker kleurrijk met onder andere zoete aardappel, geroosterde kikkererwten, bietjes en feta. De geroosterde kikkererwten geven het lunch recept een crunchy bite.
In dit recept wordt de zoete aardappel verwerkt in de salade, maar wist je dat je zoete aardappel in veel meer gerechten kan verwerken? Bijvoorbeeld in een ovenschotel of stamppot. Bekijk meer zoete aardappel recepten voor inspiratie om te koken met zoete aardappel!
De chardonnay druif komt uit de Franse streek Bourgogne waar ook het gelijknamige dorpje zich bevindt. Uit recente DNA studie blijkt dat de chardonnay een kruising is tussen de pinot noir en de Kroatische druivenras gouais blanc.
Panamera Chardonnay: een heerlijke, romige maar lichte chardonnay die het zoete van de aardappel en het aardse van de rode biet complimenteert. Het houtige van deze wijn geven de gemengde noten in dit gerecht een extra boost. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment