Mediterrane Zalm Uit De Oven
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Mediterrane zalm uit de oven

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de courgette en aubergine in plakjes. Verdeel over een ovenschaal, samen met de cherrytomaten en de olijven. Giet 2/3 van de olijfolie over het geheel en bestrooi met 2/3 van de Italiaanse kruiden, peper en zout. Snijd de ui in ringen en leg in de ovenschaal. Zet de ovenschaal 10 min. in de oven.
2
Haal de ovenschaal uit de oven en leg de zalm op de groenten. Bestrooi met het overige deel van de olijfolie, Italiaanse kruiden, peper en zout. Zet de ovenschaal 15-20 min. in de oven*, totdat de zalm gaar is en de groenten zacht zijn. Snijd de citroen intussen in plakjes. Haal de zalm uit de oven en maak af met schijfjes citroen en verse koriander. *Garingstijd is afhankelijk van de dikte van je zalmmoot.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

ik
Jennifer van Eatertainment
E
Jennifer van Eatertainment
Ida
Jennifer van Eatertainment
John de Jong
Fleur van Eatertainment
John
Jennifer van Eatertainment
Ton Koning
Jennifer van Eatertainment
Eimer
Fleur van Eatertainment
Petra Maas
Jennifer van Eatertainment
Bert
Jennifer van Eatertainment
E W
Sam van Eatertainment
Edje
Sam van Eatertainment

Geef een reactie