Meloengazpacho Met Chorizo En Witte Druif
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Meloengazpacho met chorizo en witte druif

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en paprika 4-5 minuten. Voeg chilivlokken, paprikapoeder en knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Laat het mengsel iets afkoelen.
2
Doe het uien-paprikamengsel met de meloen, komkommer, tomaat, citroensap en 2 el olijfolie in een blender en pureer tot een gladde soep. Zeef de gazpacho, breng op smaak met peper en zout en laat minimaal 2 uur afkoelen in de koelkast.
3
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de blokjes chorizo zachtjes uit. Vang de olie op in een kommetje. Garneer de gazpacho met de witte druiven, blokjes chorizo en een beetje chorizo-olie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Spaans
Mediterraans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Soep
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via