Print opties

Sluiten

Meloengazpacho met chorizo en witte druif

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en paprika 4-5 minuten. Voeg chilivlokken, paprikapoeder en knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Laat het mengsel iets afkoelen.
2
Doe het uien-paprikamengsel met de meloen, komkommer, tomaat, citroensap en 2 el olijfolie in een blender en pureer tot een gladde soep. Zeef de gazpacho, breng op smaak met peper en zout en laat minimaal 2 uur afkoelen in de koelkast.
3
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de blokjes chorizo zachtjes uit. Vang de olie op in een kommetje. Garneer de gazpacho met de witte druiven, blokjes chorizo en een beetje chorizo-olie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.