Speculoos ontbijttaartje
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Vrij van vlees
Vrij van vis

Speculoos baked oats

The best of both worlds: een vullend ontbijt door de havermout en een guilty pleasure door de speculoos. Dit speculoos ontbijttaartje is warm het lekkerst, maar je kunt ‘m ook eerder afbakken en een paar dagen in de koelkast bewaren. Dat wordt de dag beginnen met een feestje!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept speculoos baked oats

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de speculoospasta met de havermout, amandelmelk, agavesiroop en bakpoeder. Vul 2 kleine ovenschaaltjes met het mengsel.
2
Breek vervolgens de speculooskoekjes in kleine stukjes en druk de stukjes koek in het beslag. Bak de ontbijttaartjes 20 min. in de oven.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via