Open Lasagne Met Pompoen Spinazie En Paddenstoelen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Open lasagne met pompoen, spinazie en paddenstoelen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm een grillpan op het vuur. Was de flespompoen en snijd in 6 plakken van ca. 0,5 cm dik. Smeer de plakken in met olie, wat paprikapoeder en zout. Grill de plakken ongeveer 10 min. per kant zodat deze mooie grillstrepen hebben, gaar en stevig zijn. Besprenkel de tomaatjes met wat olie. Leg deze in de grillpan bij de pompoen wanneer de plakken bijna gaar zijn.
2
Bak de spinazie in een koekenpan met een klein scheutje olie. Doe, zodra de spinazie geslonken is, deze in een bolzeef en druk het vocht eruit. Doe de spinazie terug in de pan en voeg hier een flinke eetlepel kruidenkaas aan toe en roer door.
3
Kook de lasagnevellen al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Steek rondjes uit ter grootte van de flespompoen.
4
Snijd de paddenstoelen in plakjes en bak bruin in een hete koekenpan met wat zout en een scheutje olie.
5
Leg een plak pompoen op een bord. Smeer hier een laagje kruidenkaas op, gevolgd door wat paddenstoelen. Leg hier het ronde lasagnevel op gevolgd door een schep van het spinaziemengsel. Herhaal dit 2 keer en maak af met een derde plak pompoen. Smeer ook hier kruidenkaas op en top af met de tomaatjes, geroosterde pijnboompitten, een beetje peper en basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via