Pastachips Uit De Airfryer Met Pistache Pestodip
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pastachips uit de airfryer met pistache-pestodip

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Breng een pan water aan de kook. Kook de pasta 2 min. korter dan aangegeven op de verpakking.
2
Giet de pasta af en dep deze met een schone theedoek zo droog mogelijk. Meng in een schaal de pasta met 4 el olie, knoflookpoeder, 50 gr Parmezaanse kaas, zout en zwarte peper. Bak de pasta 8 min. op 180°C in de airfryer en schud halverwege om. Bak tot de pasta goudbruin en krokant is.
3
Maak ondertussen de pistache-pestodip. Mix met een staafmixer of keukenmachine 30 gr Parmezaanse kaas, de basilicum, pistachenoten, knoflook en overige olijfolie tot een fijne pesto.
4
Serveer de crispy pastachips met de pistache-pestodip in een apart schaaltje.
Sticky kip met rijst en wokgroenten
Sticky kip met rijst en wokgroenten

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Airfryer
Chips
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via