Pastachips Uit De Airfryer Met Pistache Pestodip
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pastachips uit de airfryer met pistache-pestodip

Krokante pastachips uit de airfryer: verslavend lekker en verrassend makkelijk te maken! Wij gebruiken farfalle, een vlindervormige pasta die ideaal is om te dippen in de zelfgemaakte pistache-pestodip.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden

Recept pastachips uit de airfryer met pistache-pestodip

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Breng een pan water aan de kook. Kook de pasta 2 min. korter dan aangegeven op de verpakking.
2
Giet de pasta af en dep deze met een schone theedoek zo droog mogelijk. Meng in een schaal de pasta met 4 el olie, knoflookpoeder, 50 gr Parmezaanse kaas, zout en zwarte peper. Bak de pasta 8 min. op 180°C in de airfryer en schud halverwege om. Bak tot de pasta goudbruin en krokant is.
3
Maak ondertussen de pistache-pestodip. Mix met een staafmixer of keukenmachine 30 gr Parmezaanse kaas, de basilicum, pistachenoten, knoflook en overige olijfolie tot een fijne pesto.
4
Serveer de crispy pastachips met de pistache-pestodip in een apart schaaltje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Pinda
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?