Pastinaakstamppot met boerenkool en kabeljauw met kruidenkorst
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Pastinaakstamppot met boerenkool en kabeljauw met kruidenkorst

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Schil de pastinaak en winterpeen en snijd vervolgens in grove stukken. Breng water aan de kook in een pan, voeg de pastinaak en winterpeen toe en kook in 20 min. gaar.
2
Pel en snipper ondertussen de ui en knoflook en snijd de peterselie fijn. Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Haal van het vuur en meng met de peterselie, panko, peper en 1/3 van het zout.
3
Dep de kabeljauw droog en verdeel het kruidenmengsel over de bovenkant van de vis. Leg op een bakplaat met bakpapier en bak 12 min. in de oven.
4
Giet de winterpeen en pastinaak af en stamp tot een puree samen met de mosterd, roomboter, melk en het resterende zout. Voeg de boerenkool toe en meng door de stamppot.
5
Verdeel de pastinaakstamppot over de borden en leg de vis bovenop.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Gluten
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

mieneke
Jennifer van Eatertainment
Tonny Teuwisse
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via