Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ½ van de olijfolie, het knoflookpoeder en wat peper en zout. Verdeel evenredig en schuif voor 20 min. in de oven.
2
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half kopje kookvocht (per 2 personen) op bij het afgieten.
3
Pel en hak de ui fijn. Verhit de overige olijfolie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de rode pesto toe en verwarm even mee. Voeg de ravioli samen met het opgevangen kookvocht toe. Mix goed en voeg de pompoenblokjes toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
4
Pluk de blaadjes basilicum. Verdeel de ravioli over de borden en garneer met de pijnboompitten en basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.