Houd je van rösti? Dan is dit recept een echte aanrader! In dit gerecht wordt de rösti gemaakt met aardappel en wortelen. Voeg zelfgemaakte avocadospread, spinazie en feta toe en smullen maar!
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Rösti met spinazie, feta en avocadospread
Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Rasp de wortel en aardappel en meng in een kom met de eieren, bloem, chilipoeder, paprikapoeder, peper en zout.
2
Verhit olie in een koekenpan en verdeel de wortel-aardappelrasp over de gehele pan. Zet op laag vuur en plaats de deksel op de pan. Bak de rösti in 10 min. goudbruin en keer om met behulp van een deksel of bord. Bak de ander kant in 5 à 10 min. goudbruin.
3
Snipper de rode ui fijn. Pureer de avocado met crème fraîche en breng op smaak met rode ui, peper en zout. Snijd de feta in blokjes.
4
Serveer de warme aardappelrösti met avocadospread, spinazie en feta.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment