Rosti Met Spinazie Feta En Avocadospread
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Rösti met spinazie, feta en avocadospread

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Rasp de wortel en aardappel en meng in een kom met de eieren, bloem, chilipoeder, paprikapoeder, peper en zout.
2
Verhit olie in een koekenpan en verdeel de wortel-aardappelrasp over de gehele pan. Zet op laag vuur en plaats de deksel op de pan. Bak de rösti in 10 min. goudbruin en keer om met behulp van een deksel of bord. Bak de ander kant in 5 à 10 min. goudbruin.
3
Snipper de rode ui fijn. Pureer de avocado met crème fraîche en breng op smaak met rode ui, peper en zout. Snijd de feta in blokjes.
4
Serveer de warme aardappelrösti met avocadospread, spinazie en feta.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Maria
Jennifer van Eatertainment
Mireille
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Ei
Eenpansgerechten
Aardappel
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via