Zoete tortilla met fruit, speculoos en chocolade
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Zoete tortilla met fruit, speculoos en chocolade

Vullen, vouwen en genieten maar! Dat doe je met deze overheerlijke bietentortilla, gevuld met speculoos, fruit en chocolade. Zo gemaakt en heerlijk als ontbijt, lunch of zoet tussendoortje.

Bekijk ook deze video om te zien hoe we het recept maken!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept zoete tortilla met fruit, speculoos en chocolade

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Verwarm de chocolade in een kom boven een pan met warm water (au bain-marie). Meng de kookroom door de gesmolten chocolade.
2
Leg de bietentortilla op een snijplank en vouw deze voorzichtig in kwarten, zodat je 4 vouwlijnen krijgt. Snijd met een mes 1 vouwlijn vanuit het midden naar de buitenkant open.
3
Bestrijk het kwart rechtsonder met een eetlepel creamy. Plaats op het kwart rechtsboven 2 speculoos koekjes. Smeer het chocolademengsel op het kwart linksboven en verdeel hier een handje bosbessen over. Snijd de banaan in dunne plakjes en leg de helft hiervan op het laatste kwart linksonder.
4
Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
5
Verwarm de tortilla 2 min. per kant in een koekenpan.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?