WSB 5 Spices En Guilt Free Sweet Chili Sauce Sticky Chicken Traybake Met Rijst 02 V2 (1)
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Sticky chicken traybake met rijst

De kippenpoten krijgen door de sweet chili sauce een heerlijk zoet en sticky laagje. Voeg daar nog 5 spices aan toe voor een kruidige smaak, geroosterde groenten uit de oven en knapperige cashewnoten en je creëert een heerlijk recept voor het avondeten

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Sticky chicken traybake met rijst

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
1u 30min
Totale tijd
1u 50min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kom de kip met 2/3 van de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce, 2/3 van de Verstegen WSB 5 Spices en de sojasaus. Laat de kip minimaal 1 uur in de koeling marineren.
2
Snijd ondertussen de paksoi in de lengte in tweeën. Pel de ui en snijd in grove stukken. Snijd de citroen in parten.
3
Leg de paksoi, ui, citroen, mini maïs en cashewnoten op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijfolie eroverheen. Meng goed door elkaar en spreid goed uit over de plaat. Leg de gemarineerde kippenpoten erop en verdeel de marinade over de groenten en kip. Bak de traybake in 40-45 minuten in de oven totdat de kip gaar is.
4
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode peper in dunne ringen en pluk de bladeren van de koriander.
5
Garneer de traybake met de rode peper en koriander bovenop en knijp een partje citroen uit over de traybake. Garneer de rijst met de overige Verstegen WSB 5 Spices en overige de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce en serveer bij de traybake.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via