Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kom de kip met 2/3 van de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce, 2/3 van de Verstegen WSB 5 Spices en de sojasaus. Laat de kip minimaal 1 uur in de koeling marineren.
2
Snijd ondertussen de paksoi in de lengte in tweeën. Pel de ui en snijd in grove stukken. Snijd de citroen in parten.
3
Leg de paksoi, ui, citroen, mini maïs en cashewnoten op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijfolie eroverheen. Meng goed door elkaar en spreid goed uit over de plaat. Leg de gemarineerde kippenpoten erop en verdeel de marinade over de groenten en kip. Bak de traybake in 40-45 minuten in de oven totdat de kip gaar is.
4
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode peper in dunne ringen en pluk de bladeren van de koriander.
5
Garneer de traybake met de rode peper en koriander bovenop en knijp een partje citroen uit over de traybake. Garneer de rijst met de overige Verstegen WSB 5 Spices en overige de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce en serveer bij de traybake.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.