Witte Chocolade Lavacake
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Witte chocolade lavacake

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de roomboter met de witte chocolade in de magnetron en meng goed door elkaar. Laat eventjes afkoelen en voeg vervolgens de honing, het ei, de eidooier en bloem toe. Meng goed door elkaar en giet het beslag in 2 kleine ovenschaaltjes.
2
Bak de cakejes ca. 10 min. in de oven. De cakejes zijn goed wanneer de buitenkant krokant en goudbruin is, maar de binnenkant nog vloeibaar. Neem de schone satéprikker en steek deze in het midden van de cake. Komt de saté prikker schoon uit de cake, dan is deze helemaal gaar van binnen.
3
Garneer de lavacakejes af met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Cake
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via