Witte Chocolade Lavacake
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Witte chocolade lavacake

Witte chocolade lavacake, moeten we nog meer zeggen of loopt het water je al in de mond? De cake is heerlijk krokant aan de buitenkant met gesmolten chocolade binnenin. Dit dessert heeft maar een paar ingrediënten en maak je ook nog eens zo klaar!

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept witte chocolade lavacake

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de roomboter met de witte chocolade in de magnetron en meng goed door elkaar. Laat eventjes afkoelen en voeg vervolgens de honing, het ei, de eidooier en bloem toe. Meng goed door elkaar en giet het beslag in 2 kleine ovenschaaltjes.
2
Bak de cakejes ca. 10 min. in de oven. De cakejes zijn goed wanneer de buitenkant krokant en goudbruin is, maar de binnenkant nog vloeibaar. Neem de schone satéprikker en steek deze in het midden van de cake. Komt de saté prikker schoon uit de cake, dan is deze helemaal gaar van binnen.
3
Garneer de lavacakejes af met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via