Print opties

Sluiten

Witte chocolade lavacake

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de roomboter met de witte chocolade in de magnetron en meng goed door elkaar. Laat eventjes afkoelen en voeg vervolgens de honing, het ei, de eidooier en bloem toe. Meng goed door elkaar en giet het beslag in 2 kleine ovenschaaltjes.
2
Bak de cakejes ca. 10 min. in de oven. De cakejes zijn goed wanneer de buitenkant krokant en goudbruin is, maar de binnenkant nog vloeibaar. Neem de schone satéprikker en steek deze in het midden van de cake. Komt de saté prikker schoon uit de cake, dan is deze helemaal gaar van binnen.
3
Garneer de lavacakejes af met poedersuiker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.