Vissticks, stiekem houden we daar allemaal wel van! Je maakt ze gemakkelijk zelf met kabeljauw, panko – knapperig, luchtig paneermeel – en specerijen. Serveer het met een lekkere bloemkoolpuree en je avondmaal is compleet.
Zin in een stukje kabeljauw maar dan in een ander jasje? Check onze kabeljauw in pistachekorst met doperwten-mangosalade! Of probeer eens onze Griekse stijl kabeljauw uit de oven met citroensaus.
Voor de ravigottesaus fans hebben wij ook een heerlijke fish and chips in bierbeslag met ravigottesaus.
Benieuwd wat je bij vissticks kunt eten? Combineer ze met friet, groene groenten zoals doperwten of broccoli, of een frisse salade. Ook is het lekker om ze te dippen in tartaarsaus of mayonaise. Varieer en experimenteer met verschillende sauzen en bijgerechten om de perfecte combinatie te vinden!
Waarom je vissticks uit elkaar vallen, kan te maken hebben met verschillende dingen. Dit kan gebeuren wanneer ze te lang worden gebakken, maar ook wanneer het beslag niet goed hecht aan de vis.
Het belangrijkste bij het krokant bakken van vissticks is dat je ze goed door de bloem, het ei en de panko haalt. Het is belangrijk dat dit goed hecht aan de vis. Vervolgens is het belangrijk om de boter goed te verhitten op hoog vuur. Zo worden je vissticks lekker krokant!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment