Ingrediënten

18 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 40min
1
Bekleed 2 bakvormen met bakpapier en bestrooi met poedersuiker. Week de gelatineblaadjes in koud water. Breng in een pan het water met suiker en vanillesuiker aan de kook. Knijp de blaadjes gelatine uit en voeg ze toe aan het suikermengsel. Roer goed door tot alle gelatine is opgelost.
2
Klop het suikermengsel met een mixer in 5 à 10 minuten tot een luchtige massa. Het mengsel zal dan toenemen in volume.
3
Deel het mengsel in tweeën. Voeg aan een helft de aardbeienjam toe. Voeg aan de andere helft tweederde van het matcha poeder toe.
4
Giet beide mengsels in een aparte bakvorm en dek af met huishoudfolie. Zet 4 uur in de koelkast om op te stijven.
5
Haal de marshmallows uit de vorm en leg op een met poedersuiker bestoven snijplank. Bestuif ook de bovenkant van de marshmallows met poedersuiker en snijd in blokjes. Meng de roze poedersuiker met 20 gr poedersuiker en haal de aardbeien marshmallows hier doorheen. Haal de matcha marshmallows door een mengsel van 30 gr poedersuiker en een derde van het matchapoeder.
6
Serveer de marshmallows op een borrelplank met de koekjes, verse aardbeien en stukjes chocolade.
Zoete borrelplank met marshmellows
Zoete borrelplank met marshmellows
Zoete borrelplank met marshmellows

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Desserts & gebak
Diëten
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via