Sandwich Erop uit!
Lifestyle

Eropuit! Wat neem je mee tijdens een dagje weg?

Een dagje weg, wij zijn er gek op! Lekker naar het strand, een pretpark of de dierentuin… er zijn een tal van daagjes uit die je kunt bedenken. Wanneer je een hele dag buiten de deur bent, is het handig om goed voorbereid te zijn. Daar helpen wij jou graag bij! In deze blog vind je een handige checklist zodat jij onbezorgd op pad gaat en volop geniet van een dagje uit.

1. Telefoon en portemonnee

Als eerste kunnen je telefoon en portemonnee niet thuis achterblijven. Het is natuurlijk handig om bereikbaar te zijn of te kunnen navigeren als je de weg niet meer weet, maar nog belangrijker is alle mooie momenten vastleggen. Wat geld meenemen is altijd handig, voor als je spontaan zin hebt in een ijsje of toch niet voldoende benzine hebt getankt. ?

2. Zakdoekjes en desinfectiegel

Tijdens een dagje weg kan je niet overal je handen wassen. Een klein flesje desinfectiegel en een pakje zakdoekjes passen altijd wel in je tas en zijn ideaal om je handen tussendoor schoon te maken.

Kip Dragon Focaccia

3. Eten en drinken

Zorg dat je voldoende eten en drinken bij hebt tijdens een dag van huis. Niets is zo gezellig als samen genieten van een lekker tussendoortje of lunch. Neem bijvoorbeeld deze geweldige kip-dragon focaccia mee. Gebruik vooral onze bijenwasdoek om je lunch in te wikkelen, niet alleen superhandig om je lunch in te bewaren, maar ook nog eens duurzaam.

Citroenlimonade Met Tijm

Een flesje water of een frisse citroenlimonade is ook altijd handig om mee te nemen als verfrissende dorstlesser.

4. Zonnebrand en zonnebril

Laat het zonnetje zich zien of is het een warme dag? Smeer je altijd goed in! Ook als het bewolkt is, kun je verbranden. Altijd fijn om een flesje zonnebrandcrème bij je te hebben en je zonnebril op te kunnen zetten.

5. Extra kleding

Ben je een dagje op het strand of heb je je laten overhalen om in een waterattractie te gaan? Dan is een droge set kleding zeker geen overbodige luxe. Deze kun je ook prima in de auto laten liggen, zodat je in ieder geval droog de auto in kunt stappen. En neem altijd een extra trui of vest mee, voor als het toch iets frisser is dan je had verwacht.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via