Ontdek de betoverende smaken van het verre oosten met onze Aziatische tonijnsalade – een verrukkelijke combinatie van sappige tonijn, knapperige groenten en exotische kruiden! Proef de reis in elke hap.
Dit heerlijke gerecht van Chefke Luc kon natuurlijk niet ontbreken op zijn Aziatische borrelplank. Bekijk ook de andere gerechtjes van de sharing plank.
Naast deze verrukkelijke tonijnsalade met een Aziatische twist heeft Chefke Luc nog meer heerlijke en soms pittige gerechtjes voor je klaarstaan. Maak bijvoorbeeld de borrel met vrienden compleet door één van deze gerechten te maken, of pak uit en maak de gehele plank! Van een trending okonomiyaki tot romige curry-kokos garnalen, je wilt ze het liefst allemaal proberen.
Afgelopen jaar ben je het gerecht vast en zeker tegengekomen op een festival, want overal kon je het wel proeven! Okonomiyaki is een traditionele Japanse pannenkoek, zit vol met lekkere ingrediënten en wordt op smaak gebracht met hartige sauzen. Wij hebben een lekkere variant voor je met spekjes en Chinese kool.
Garnalen doen het altijd goed tijdens een borrel. Zo heb je natuurlijk de klassieke gamba pil pil, waarbij de gamba’s worden gebakken in lekker veel knoflook en chili, of de Oosterse knoflookgarnalen van de barbecue, maar deze curry-kokos garnalen zijn jouw nieuwe favoriet! De kokossmaak proef je goed terug en past perfect bij de andere gerechten van de Aziatische borrelplank.
Liefhebber van sticky food? Dan mag deze sticky kip met sesam niet ontbreken op de borrelplank! De kip is heerlijk mals, gebakken in hoisin en afgetopt met sesam. Het resultaat is een feestje bij elke hap die je neemt.
Naast deze lekkere gerechten heeft de Aziatische borrelplank van Chefke Luc nog meer gerechtjes die je wilt proberen. Kies je favoriet (of meerdere) en probeer ze uit!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment