Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Toppings
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180C. Prak de bananen. Voeg het lijnzaad, havervlokken, vanille extract, agavesiroop en kokosrasp toe. Meng goed en maak er vervolgens balletjes van ca 2-3 cm van met je handen. Druk ze een beetje plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Bak 20 min. in het midden van de oven. Haal de koekjes uit de oven en laat ze helemaal afkoelen.
3
Smelt de chocolade en giet dit over de koekjes, maak af met kokosrasp en zet in de koelkast tot de chocolade hard is.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via