Banaan havermoutkoekjes met kokos
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Banaan havermoutkoekjes met kokos

Zelf koekjes maken die ook nog eens voedzaam zijn? Probeer dan eens deze super lekkere banaan havermoutkoekjes met kokos. Makkelijk om te maken en ook nog eens lactosevrij en vegan!

Mijn menu planner

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Toppings

Recept banaan havermoutkoekjes met kokos

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Prak de bananen. Voeg het lijnzaad, havervlokken, vanille extract, agavesiroop en kokosrasp toe. Meng goed en maak er vervolgens balletjes van ca 2-3 cm van met je handen. Druk ze een beetje plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Bak 20 min. in het midden van de oven. Haal de koekjes uit de oven en laat ze helemaal afkoelen.
3
Smelt de chocolade en giet dit over de koekjes, maak af met kokosrasp en zet in de koelkast tot de chocolade hard is.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Pinda
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via