Print opties

Sluiten

Bananenbrood met toppings van Food by Sann

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten bananenbrood
Topping fruit-kwark
Topping muesli-kwark
Topping pecan-hazelnootpasta
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 175°C. Prak 3 bananen en meng deze met de eieren, vanille aroma en maple syrup. Maal de havermout fijn in een keukenmachine. Meng vervolgens met een vork ook het amandelmeel, havermeel, kaneel en een snuf zout er doorheen. Voeg als laatste de baking soda en het citroensap toe.
2
Vet het cakeblik in met olijfolie en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in het cakeblik. Snijd de overgebleven banaan in de lengte doormidden en leg deze op het beslag. Bak 45 min. op 175°C goud bruin. Laat ongeveer 30 min. afkoelen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.