Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Bereid de spareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de noedels in de pad-denstoelenbouillon en het bier in de tijd die aangegeven staat op de verpakking van de noedels.
2
Pers 1 limoen uit en snijd de andere limoen in partjes.
3
Snijd de chilipeper in ringen. Schil en rasp de gember. Pel en snijd de knoflook fijn. Maak een dressing van de rode peper, gember, knoflook, sesamolie, sojasaus en sap van 1 limoen.
4
Snijd 1 cm van de onderkant van de bimi af en rooster in een pan met olijfolie.
5
Giet de noedels af en meng met de dressing. Verdeel de noedels over de kommen en maak af de bimi, spareribs en peterselie. Serveer met limoenpartjes, sesamzaadjes en eventueel wat verse koriander.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via