Bereid de spareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de noedels in de pad-denstoelenbouillon en het bier in de tijd die aangegeven staat op de verpakking van de noedels.
2
Pers 1 limoen uit en snijd de andere limoen in partjes.
3
Snijd de chilipeper in ringen. Schil en rasp de gember. Pel en snijd de knoflook fijn. Maak een dressing van de rode peper, gember, knoflook, sesamolie, sojasaus en sap van 1 limoen.
4
Snijd 1 cm van de onderkant van de bimi af en rooster in een pan met olijfolie.
5
Giet de noedels af en meng met de dressing. Verdeel de noedels over de kommen en maak af de bimi, spareribs en peterselie. Serveer met limoenpartjes, sesamzaadjes en eventueel wat verse koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.