Laat jezelf verrassen door deze conchiglioni ovenschotel met een vulling van Pecorino kaas, ricotta, spinazie en pijnboompitten! Het ovenschotel recept zit boordevol smaken dankzij de pasta rosso kruiden, wat zorgt voor een prikkeling van de smaakpapillen bij iedere hap!
Variatietip: verdeel ter garnering nog extra basilicumblaadjes over de pastaschotel.
Wij zijn dol op een goed pasta recept! Je kan het natuurlijk maken zoals gewoonlijk, maar je kan het ook in een ovenschaal maken en zo hop, de oven in schuiven. Deze conchiglioni ovenschotel met ricotta is bijvoorbeeld een aanrader om te maken. Na 15 minuten gaat de pastaschotel de oven in en is het nog even wachten tot het gerecht klaar is. Dan kan jij ondertussen de tafel dekken, of gewoon met een glas wijn genieten van een relax momentje.
Andere heerlijke pasta ovenschotels om eens te proberen zijn een macaroni ovenschotel met gehakt, makkelijk én snel gemaakt, deze gnocchi ovenschotel met groene pesto en groenten als spinazie en cherrytomaten, en deze gnocchi ovenschotel met prei en champignons. Een klassiek lasagne recept mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment