Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Ontdooi de coquilles. Besprenkel de garnalen en coquilles met olijfolie, peper en zout. Bak de garnalen ongeveer 4 min. in een pan op hoog vuur. Haal de garnalen uit de pan en bak de coquilles in dezelfde pan in ongeveer 1-2 min. aan beide kanten gaar. Zet apart.
2
Bereid de mosselen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de maïskolven, snijd in stukken en gril met de kruidenboter in een grillpan. Blancheer de zeekraal 3 min. in hetzelfde kookvocht als van de maïs. Laat uitlekken.
3
Snijd voor de vinaigrette de peterselie, bieslook en dille fijn. Pel en snipper de knoflook. Rasp het gele gedeelte van de schil van de citroen. Meng de kruiden, knoflook, citroenrasp, extra vergine olijfolie, zwarte peper en het zeezout in een kom. Roer door en voeg het sap van een halve citroen toe. Serveer de rest van de citroen eventueel in schijfjes bij de fruits de mer.
4
Serveer de allioli in een schaaltje. Vul een groot (diep) bord of schaal met ijsklontjes. Verdeel de garnalen, coquilles, mosselen, maïskolven, zeekraal, surimi, wakame, ansjovis, rivierkreeftjes en viseitjes over het ijs. Zet de schaaltjes met vinaigrette en allioli ertussen.
5
Serveer koud en eventueel met extra brood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Selderij
  • Weekdieren
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Frans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via