Borrelplank Met Salamirozen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Borrelplank met salamirozen

Van deze heerlijke borrelplank krijg je meteen trek! Met de salamirozen maak je extra indruk op je gasten. Bovendien kun je ze ook nog eens supermakkelijk zelf maken. Heerlijk in combinatie met diverse kaassoorten, vijgenbrood, noten en nog veel meer.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden

Recept borrelplank met salamirozen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Maak de salamirozen door een plakje cervelaat over de rand van een wijnglas te vouwen. Leg het volgende plakje overlappend over het eerste plakje en vouw deze op dezelfde manier over de rand van het glas. Herhaal dit totdat alle plakjes op zijn. Draai daarna het glas om op de borrelplank, haal het glas voorzichtig van de cervelaat en de roos is klaar. Doe hetzelfde met de pepercervelaat en de salami met zomertruffel. Zet de drie rozen op een borrelplank.
2
Snijd de drie kazen en het vijgenbrood in plakjes en de vijgen in vieren. Vul twee kleine schaaltjes met de olijven en tapenade.
3
Zet de schaaltjes ook op de borrelplank en leg alle overige ingrediënten hier omheen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via