Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Maak de salamirozen door een plakje cervelaat over de rand van een wijnglas te vouwen. Leg het volgende plakje overlappend over het eerste plakje en vouw deze op dezelfde manier over de rand van het glas. Herhaal dit totdat alle plakjes op zijn. Draai daarna het glas om op de borrelplank, haal het glas voorzichtig van de cervelaat en de roos is klaar. Doe hetzelfde met de pepercervelaat en de salami met zomertruffel. Zet de drie rozen op een borrelplank.
2
Snijd de drie kazen en het vijgenbrood in plakjes en de vijgen in vieren. Vul twee kleine schaaltjes met de olijven en tapenade.
3
Zet de schaaltjes ook op de borrelplank en leg alle overige ingrediënten hier omheen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via