Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Borrelplank met nacho’s

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel en de helft van de komkommer in plakjes. Snijd de andere helft van de komkommer en de worteltjes in reepjes van 2 cm en serveer ze in een glaasje of bakje.
2
Serveer de helft van de appelplakjes met een theelepel Johma Oude Kaas Salade en top af met een walnoot. Snijd de helft van de dadels open en vul met Boursin Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden. Omwikkel de dadels met de prosciutto.
3
Pak een grote houten plank en plaats hierop de nachoschotel (optioneel), Boursin Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden en de Johma Oude Kaas Salade. Leg op diverse plekken een handje rucola. Verdeel de Boursin dadels en appelpartjes met Johma Oude Kaas Salade over de plank. Zet het schaaltje met komkommer- en wortelreepjes ook op de plank.
4
Dresseer de bruisende borrelplank met de overige dadels, prosciutto, komkommerplakjes, walnoten, wortel, appel en toastjes of crackers tot een geheel. Tip: Om de smaken van de borrelplank nog beter tot hun recht te laten komen, serveer je de borrelplank met Affligem of Affligem 0.0%.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Soort
Borrelplanken
Nacho's
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via