Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
10 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C op de grillstand.
2
Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal en strooi de kaas eroverheen. Zet 5 min. in de oven tot de kaas is gesmolten.
3
Giet de bonen af. Snijd 1 lente-ui, de knoflook en de rode peper fijn. Verhit de olijfolie in een pan en bak de bonen samen de lente-ui, knoflook, rode peper, peper en zout.
4
Snijd de overige lente-uien in ringetjes en halveer de cherrytomaten. Doe de lente-ui, cherrytomaten, extra kaas, gebakken bonen en Farmer rauwkost in verschillende schaaltjes.
5
Zet de tortilla chips in het midden op een grote plank en zet de bakjes met ingrediënten eromheen.
6
Laat iedereen hun eigen nacho’s maken door wat chips op een bord te leggen en te garneren met de overige ingrediënten naar keuze.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via