Geroosterde Venkel Uit De Oven Met Kipdrumsticks
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Geroosterde venkel uit de oven met kipdrumsticks

Venkel, room en kaas zijn een match made in heaven! In dit gerecht zit deze gouden combinatie van ingrediënten verwerkt! Dit ovengerecht maken we af met krieltjes en kip voor een goed gevulde maaltijd.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept geroosterde venkel uit de oven met kipdrumsticks

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het fijne groen van de venkel en leg dit apart. Snijd de venkel over de lengte in plakken en verdeel over de bodem van een ovenschaal.
2
Meng de kookroom, kaas en zwarte peper in een kom en schenk vervolgens over de venkel. Rooster de venkel 20 min. in de oven.
3
Verwarm ondertussen de zonnebloemolie in een pan en bak de kipdrumsticks rondom goud-bruin. Voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de kip met de trostomaatjes en krieltjes in de ovenschaal bij de venkel. Verdeel de rozemarijn over het geheel. Rooster nog 20 min. in de oven.
4
Haal de schaal uit de oven en garneer met het overgebleven venkelgroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie