Venkel, room en kaas zijn een match made in heaven! In dit gerecht zit deze gouden combinatie van ingrediënten verwerkt! Dit ovengerecht maken we af met krieltjes en kip voor een goed gevulde maaltijd.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept geroosterde venkel uit de oven met kipdrumsticks
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het fijne groen van de venkel en leg dit apart. Snijd de venkel over de lengte in plakken en verdeel over de bodem van een ovenschaal.
2
Meng de kookroom, kaas en zwarte peper in een kom en schenk vervolgens over de venkel. Rooster de venkel 20 min. in de oven.
3
Verwarm ondertussen de zonnebloemolie in een pan en bak de kipdrumsticks rondom goud-bruin. Voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de kip met de trostomaatjes en krieltjes in de ovenschaal bij de venkel. Verdeel de rozemarijn over het geheel. Rooster nog 20 min. in de oven.
4
Haal de schaal uit de oven en garneer met het overgebleven venkelgroen.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment