Grieks gevulde zalm uit de oven
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Grieks gevulde zalm uit de oven

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de courgette in blokjes en de rode ui in ringen. Snijd de dille fijn.
2
Leg de zalmfilets in een ovenschaal. Maak een inkeping in het midden van de zalmfilets en leg de zalm open. Vul de zalm als eerste met de courgetteblokjes, vervolgens de rode ui en olijven. Giet olijfolie over het geheel en maak op smaak met peper, zout en dille.
3
Bak het gerecht in ca. 25 min. gaar. Garneer tot slot met feta.
Wijntip van Yves

Riesling

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Wilhelmina
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Grieks
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via