Deze lasagne heeft zijn groene kleur te danken aan de spinazie en dille. Je kunt dit nog verder doorvoeren door groene lasagnebladeren te kiezen. De spinazie gaat perfect samen met de zalm en zelfgemaakte bechamelsaus. Een heerlijk romig gerecht, waarbij de oven het grootste deel van het werk doet.
Het belangrijkste verschil tussen wilde zalm en gewone zalm, ook bekend als gekweekte zalm, is hun leefomgeving en voeding. Wilde zalm wordt in het wild gevangen, terwijl gekweekte zalm wordt geteeld in viskwekerijen. Dit kan invloed hebben op de smaak, textuur en voedingsprofielen van de vis.
Wilde zalm komt oorspronkelijk uit de oceanen en rivieren van Noord-Amerika en Azië. Belangrijke bronnen van wilde zalm zijn onder andere de Stille Oceaan (voornamelijk Alaska) en de Atlantische Oceaan (met name de rivieren in Noord-Amerika en Europa).
Wil je meer lasagnes proberen? Lasagne kun je met van alles bereiden! Kies voor vis zoals in dit recept, of ga voor vegetarisch of voor een lasagne met vlees. Ontdek alle lasagne recepten op Eatertainment!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment