Hartige Koreaanse vispannenkoek met garnalen (pajeon)
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Hartige Koreaanse vispannenkoek met garnalen (pajeon)

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng met een garde het water met de bloem, maïzena en het zout tot een glad beslag.
2
Snijd de garnalen in blokjes en de lente-uitjes schuin in ringetjes. Verhit de olie in een pan en laat goed heet worden. Schenk ¼ van het beslag in de pan en verdeel ¼ van de garnalen, lente-ui en peen over het beslag. Wacht totdat het beslag droog is aan de bovenkant, draai om en bak nog 2 min. Herhaal deze stappen tot het beslag op is.
3
Snijd de rode peper in ringen. Meng de sesamolie, sojasaus, vissaus en gembersiroop tot een dipsaus. Serveer de pannenkoeken met de dipsaus en de rode peper.
4
Tip: minder pittig? Gebruik dan de helft van de rode peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Schaaldieren
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Eenpansgerechten
Pannenkoeken
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via