Hartige Koreaanse vispannenkoek met garnalen (pajeon)
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Meng met een garde het water met de bloem, maïzena en het zout tot een glad beslag.
2
Snijd de garnalen in blokjes en de lente-uitjes schuin in ringetjes. Verhit de olie in een pan en laat goed heet worden. Schenk ¼ van het beslag in de pan en verdeel ¼ van de garnalen, lente-ui en peen over het beslag. Wacht totdat het beslag droog is aan de bovenkant, draai om en bak nog 2 min. Herhaal deze stappen tot het beslag op is.
3
Snijd de rode peper in ringen. Meng de sesamolie, sojasaus, vissaus en gembersiroop tot een dipsaus. Serveer de pannenkoeken met de dipsaus en de rode peper.
4
Tip: minder pittig? Gebruik dan de helft van de rode peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.