Een heerlijke variant op de authentieke paella Valencia, ook wel bekend als Arroz de seta in de stad. Door het gebruik van paddenstoelen staat deze paella van Jeroen bol van de umami smaken.
Dit is een recept van Jeroen van Oijen, oftewel Chef on a Mission. Hij is op zoek naar de essentie van de 100 populairste gerechten ter wereld met bijbehorende technieken en tips. Samen met hem inspireren we jou om te leren koken als een chef en delen we maandelijks zijn lekkerste recepten. Meer weten? Ontdek het hier!
Heb jij altijd al willen leren koken zoals de echte chefs dat doen? Met Master the Originals duikt Chef on a Mission (Jeroen van Oijen) in 100 populaire recepten van over de hele wereld. Met zijn boek, Masterclasses en Academy leer je de essentie van koken door de gebruikte kooktechnieken, kennis van producten, ideale smaakcombinaties en tips en tricks van professionele koks. Zo ervaar en ontdek jij zelf hoe je kookt als een échte chef!
Tip: kan je geen Arroz Bomba vinden? Gebruik dan een andere soort paella rijst voor het recept.
Tip: je kan de geraspte tomaat ook vervangen door tomaat uit blik.
Verrast door deze smakelijke paella met paddenstoelen door chef Jeroen van Oijen? Naast dit verrukkelijke recept hebben we nog meer gerechten voor je klaarstaan! Ga bijvoorbeeld eens voor gegrilde groenten met balsamico en Parmezaanse kaas. Een heerlijk gerecht gemaakt van verschillede groenten die allemaal een eigen smaakkarakter hebben. Door de groenten te grillen en op smaak te maken met Parmezaanse kaas, zout en balsamcio, heb je alle basissmaken wat een gerecht tot een succes maakt: zoet, zout, bitter, zuur én umami. Deze tom kha gai mosselen zijn trouwens ook echt een aanrader. Makkelijk te maken, maar vol van smaak.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment