Zin in een gezellige avond en wil je uitgebreid genieten? Kies ervoor om te gaan kaasfonduen! Zet de hele tafel vol met allerlei lekkere kaasfondue dips, maak de kaasfondue klaar met verschillende soorten kaas zoals Le Gruyére AOP, Emmentaler AOP en Appenzeller® en het genieten kan beginnen. In dit recept kiezen we voor een luxe kaasfondue met onder andere verschillende soorten ham, zalm, wontons, garnalen en steak bites. Dat is pas genieten!
Tip: heb je geen airfryer in huis? De gnocchi kan je ook bakken in de koekenpan. Bak het in 2-3 el olijfolie en laat de gnocchi 15 minuten bakken.
Als wij moeten kiezen vinden we niets lekkerder dan in de herfst of winter te genieten van een heerlijke, verwarmende maaltijd. Kaasfondue is daar natuurlijk hét perfecte voorbeeld van! De kaarsjes gezellig aan, samen in de keuken om de kaasfondue voor te bereiden en daarna gezellig met vrienden of je gezin aan tafel voor een avond vol genot.
Naast kaasfondue zijn er natuurlijk nog veel meer gerechten die typerend zijn voor de winter. Laten we beginnen met échte Hollandse kost: stamppotten! Van andijviestamppot tot stamppot boerenkool en van snijbonenstamppot tot natuurlijk hutspot. Wij zetten in de winter het liefst iedere week een heerlijke stamppot op tafel.
Ook lekker: stoofpotjes! Wat dacht je van een heerlijke boeuf bourguignon? Of deze vegan auberginehachee? Kies er bijvoorbeeld voor om een stoofpotje te bereiden op een weekenddag, zodat het lekker lang kan sudderen en de smaken mooi samenkomen. Als het gerecht op het vuur staat vult heel de keuken zich met de heerlijke geur. Dat is toch op en top genieten? Stoofpotjes kan je maken in lekker grote porties, waardoor je er met z’n allen van kan genieten óf je een aantal porties in kan vriezen voor een volgende keer. Ideaal!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment