Pel de knoflook en halveer. Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met de knoflook. Voeg de witte wijn toe aan de fonduepan en verwarm op laag vuur tot het begint te borrelen. Laat niet te heet worden.
2
Voeg geleidelijk de geraspte Le Gruyére AOP, geraspte Emmentaler AOP en geraspte Appenzeller® toe aan de pan, terwijl je continu blijft roeren tot de kaas volledig gesmolten en glad is.
3
Meng de maïzena met het citroensap en voeg toe aan de kaasfondue. Blijf roeren tot het mengsel iets dikker wordt en gaat binden. Voeg de mosterd en wat versgemalen zwarte peper toe en roer goed door. Houd de kaasfondue warm op een warmhoudplaatje of een rechaud.
4
Maak de garnalen schoon. Verwarm 1/3 van de olijfolie in een koekenpan en bak de garnalen ongeveer 5 min. tot ze mooi roze en gaar zijn.
5
Verhit een andere koekenpan met de boter en bestrooi de steak bites met peper en zout. Bak ze gaar in ongeveer 5 min.
6
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Meng de gnocchi met de ½ van de overige olijfolie en strooi het paprikapoeder erover. Doe de gnocchi in de kom van de airfryer en bak in 10 min. goudbruin en gaar.
7
Bereid de wonton buideltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
8
Snijd de zalmfilet in dunne repen en bestrooi met peper en zout. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilet 2-3 min. Steek op een prikker en serveer zo bij de kaasfondue.
9
Serveer de kaasfondue met de garnalen, steak bites, gnocchi, wonton buideltjes, zalm, pure chocolade, parmaham, serranoham, chorizo, crackers naar keuze en Tête de Moine AOP.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.