Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de halloumi in plakken van 1 cm.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng de Mexicaanse kruiden erdoor. Breng op smaak met zout.
3
Verdeel ondertussen de cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 1/3 van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Pof 10 min. in de oven.
4
Verhit een pan met ½ van de overgebleven olijfolie en bak de Mexico melange 8 min.
5
Verhit ondertussen een andere pan met de overige olijfolie en bak de halloumi goudbruin aan beide kanten.
6
Meng de parelcouscous door de Mexico melange en verdeel de halloumi en gepofte cherrytomaten erover.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.